اشتراک گذاری

مقایسه ویندوز 10 و 11، کدام بهتر است؟

با توجه به اینکه ویندوز 10 و 11 دارای تفاوت هایی هستند، در این مبحث به مقایسه ویندوز 10 و 11 می پردازیم. به گفته کاربران تفاوت ویندوز 10 و 11 در قابلیت های آن بوده و می توانیم تفاوت در عملکردهای این دو را نیز مشاهده نماییم.

مقایسه ویندوز 10 و 11

مقایسه ویندوز 10 و 11 از جوانب متفاوت

مقایسه ویندوز 10 و11 از جوانب متفاوتی قابل بررسی است که در ادامه به آن ها می پردازیم:

1.تفاوت در طراحی و رابط ویندوز 10 و 11

یکی از مهم ترین تفاوت ویندوز 10 و 11 مربوط به طراحی و رابط آن است. طراحی و چیدمان رابط ویندوز 11 در مقایسه با ویندوز 10 پیشرفت زیادی کرده است. ویندوز 11 تلاش کرده تجربه ای شبیه به اندروید در دستگاه های ویندوزی با رابط های تعاملی مختلف برای کاربران به ارمغان بیاورد.

همچنین در ویندوز 11 تجربه macOS ایجاد شده و همین مسئله توانسته سطح آن را بالاتر ببرد. با ویندوز 11 کاربران ویژگی های شخصی سازی بیشتری را در اختیار دارند. در واقع ویندوز 11 توانسته با کمک رنگ های پاستیلی و گوشه های گرد برای تمام پنجره ها و رابط تمیزتر در مقایسه با ویندوز 10، کاربران را راضی تر کند.

2.تفاوت در یکپارچه سازی برنامه اندروید در ویندوز 10 و 11

در مقایسه ویندوز 10 و 11 می توانیم به تفاوت در یکپارچه سازیی برنامه اندروید اشاره کنیم. در ویندوز 11 کاربران می توانند برنامه های اندرویدی خود را روی رایانه های ویندوزی به اجرا دربیاورند. این نسخه اقدام به ادغام فروشگاه برنامه آمازون با فروشگاه ویندوز کرده تا کاربران برنامه های اندرویدی خود را روی سیستم های ویندوزی داشته باشند.

با این امکان کاربران می توانند به منظور تکنیک های همگام سازی موثر، برنامه های تلفن همراه خود را در رایانه های شخصی خود اجرا نمایند. این ویژگی همانند قابلیتی است که کاربران اپل در دستگاه های مک به منظور ایجاد اکو سیستم اپل در اختیار دارند.

3.تفاوت در پشتیبانی از دسکتاپ مجازی در ویندوز 10 و 11

یکی دیگر از مواردی که در مقایسه ویندوز 10 و 11 اهمیت دارد، تفاوت در پشتیبانی از دسکتاپ مجازی است. اگر چه در ویندوز 10 ویژگی Task View وجود داشت و امکان ایجاد چندین دسکتاپ مجازی برای کاربران فراهم بود، اما دارای گزینه های محدودی بود.

در ویندوز 11 کاربران قادر به راه اندازی دسکتاپ های مجازی همانند رایانه های مک هستند و می توانند به صورت همزمان بین دسکتاپ ها جابجا شوند. در ویندوز 11 امکان استقرار و ویرایش بیشتری برای دسکتاپ مجازی وجود دارد و کاربران می توانند به شکل مجازی از هر مکانی به تمام فایل های خود دسترسی پیدا کنند.

تفاوت در پشتیبانی از دسکتاپ مجازی در ویندوز 10 و 11

4. تفاوت در ابزارک های بهبود یافته در ویندوز 10 و 11

در ویندوز 11 ویجت ها وجود دارند که در واقع جدید نبوده و از ویندوز 7 آمده اند. اما در ویندوز 11 تب ویجت جدید با اطلاعاتی در قالب کارت تعاملی از قبیل آب و هوا، عکس ها، نقشه ها، موسیقی و اخبار مشاهده می شود.

5.تفاوت در پشتیبانی از صفحه نمایش لمسی، قلم و صدا در ویندوز 10 و 11

در مقایسه ویندوز 10 و 11 باید اشاره کنیم که در ویندوز 10 حالت تبلت وجود داشت که از ویندوز 11 حذف شده است. حالت تبلت در ویندوز 10 باعث لمسی تر شدن رایانه های کاربران، در زمان استفاده از دستگاه به عنوان تبلت می شود.

اما عملکرد ویندوز 11 شباهت زیادی به آی پد دارد. به این معنا که کاربران در هنگام تغییر رایانه های شخصی خود به تبلت، بهینه تر شدن لمس را تجربه خواهند کرد. علاوه بر این، ویندوز 11 با اهداف لمسی بزرگ تر و نشانه های بصری، امکان تغییر اندازه پنجره ها و جابجایی آن ها را فراهم کرده است.

یکی دیگر از تفاوت ویندوز 10 و 11 این است که ویندوز 11 قابلیت استفاده از طریق لمس، صدا یا استایل را داراست. امکان پشتیبانی از قلم و لمس در تبلت های ویندوزی بهبود قابل توجهی پیدا کرده است. حالت تبلت در رایانه های شخصی برای حالت قلم و حالت لمس مورد استفاده قرار می گیرد.

6.تفاوت در ارتقا بازی در ویندوز 10 و 11

تفاوت در ارتقا بازی به عنوان یکی از موارد مقایسه ویندوز 10 و 11 مطرح می شود. ویندوز 11 از ویژگی های اختصاصی برای بازی همچون Direct Storage و Auto HDR به منظور بهبود کیفیت گرافیک برخوردار است.

همچنین ویندوز 11 یک برنامه جدید Xbox دارد که این امکان را به کاربران می دهد که به بهترین بازی های طراحی شده توسط مایکروسافت دسترسی پیدا کنند. علاوه بر این، کاربران می توانند بازی های خود را در سایر پلتفرم های رسانه های اجتماعی از قبیل یوتیوب و توییچ پخش نمایند.

تفاوت در ارتقا بازی در ویندوز 10 و 11

7. تفاوت در عملکرد ویندوز 10 و 11

یکی دیگر از مهم ترین تفاوت ویندوز 10 و 11 مربوط به عملکرد این دو می شود. عملکرد ویندوز 11 در مقایسه با ویندوز 10 بهبود قابل توجهی یافته و با بهینه سازی برنامه های سیستم در پس زمینه، باعث افزایش کارایی و بالا بردن عمر باتری لپ تاپ می شود.

8.تفاوت در فروشگاه مایکروسافت در ویندوز 10 و 11

شرکت مایکروسافت در ویندوز 11 اقدام به طراحی مجدد فروشگاه مایکروسافت کرده است. این فروشگاه به کاربران کمک می کند به دانلود برنامه های ویندوز در ویندوز 10 و 11 بپردازند. با توجه به اینکه فروشگاه مایکروسافت پلتفرمی جهانی است، به روز رسانی آن از ویندوز 11 مستقل می باشد.

ارائه خدمات و تعمیرات به صورت تخصصی برای لپ تاپ های دل توسط متخصصین مجرب  تعمیر لپ تاپ دل

9. تفاوت در Snap Layouts در ویندوز 10 و 11

از دیگر ویژگی هایی که در مقایسه ویندوز 10 و 11 باید به آن بپردازیم، تفاوت در Snap Layouts است. Snap Layouts در ویندوز 11 وجود دارد که باعث می شود کاربران سازمان دهی موثرتری برای برنامه ها و پنجره های خود داشته باشند.

Snap Layouts با ارائه گزینه های طرح بندی متنوع، به سازمان دهی پنجره های مختلف روی صفحه کمک می کند. Snap به عنوان یک ویژگی بهره وری، امکان مرتب کردن منظقی برنامه ها و پنجره ها را برای کاربران فراهم می سازد.

این ویژگی در ویندوز 10 از طریق قرار دادن ماوس در سمت چپ یا راست صفحه یا با کمک صفحه کلید، باعث می شود پنجره ها به صورت دستی مرتب شوند. اما Snap Layouts مرتب کردن پنجره های باز را به صورت خودکار امکان پذیر می کند.

تفاوت در Snap Layouts در ویندوز 10 و 11

10. تفاوت در پشتیبانی از کاشی های زنده در ویندوز 10 و 11

در مقایسه ویندوز 10 و 11 باید به امکان پشتیبانی از کاشی های زنده نیز اشاره کنیم. در ویندوز 11 امکان پشتیبانی از کاشی های زنده وجود ندارد. کاشی های زنده به نمایش اطلاعات مفیدی پرداخته و کاربران می توانند بدون آنکه برنامه ای را باز کنند، آن را مشاهده نمایند. اما ویندوز 10 برای کاربرانی که تمایل دارند اطلاعات را در منوی استارت در یک نگاه مشاهده کنند، آن را طراحی کرده است.

11. تفاوت در منوی شروع/ نوار وظیفه در ویندوز 10 و 11

در تفاوت ویندوز 10 و 11 لازم است به محل منوی شروع/ نوار وظیفه اشاره کرد. مایکروسافت به انتقال منوی استارت و نوار وظیفه به مرکز صفحه نمایش اقدام کرده است. اما این امکان برای کاربران فراهم شده که در صورت تمایل، آن را همانند ویندوز 10 به سمت چپ بازگردانند.

12.تفاوت در استفاده از Skype و Teams در ویندوز 10 و 11

برای برگزاری ویدئو کنفرانس در ویندوز 10 از Skype استفاده می شد که باید جداگانه توسط کاربران نصب می شد. اما در ویندوز 11 این برنامه با Teams جایگزین شده و از آن به عنوان برنامه پیش فرض استفاده می شود. Teams در ویندوز 11 بسیار روان کار می کند و به راحتی در دسترس کاربران قرار می گیرد. برای نصب اسکایپ می توانید با تکنسین های نمایندگی دل تماس بگیرید.